freeapog130@gmail.com

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Στηρίζουμε όλοι τους Εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας- Δεν ξεχνάμε την Απογευματινή

Αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου επιλέγουμε όλοι την εφημερίδα "Εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας", οι οποίοι παρά τα εμπόδια που προσπάθησαν να τους θέσουν ορισμένοι, δίνουν το παρόν με δυναμικό τρόπο, την ημέρα του κρίσιμου δικαστηρίου.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, εκτός από την υπόθεση της Ελευθεροτυπίας, έχει ορισθεί η εκδίκαση και της δεύτερης αίτησης πτώχευσης που υπέβαλε ο κ.Κώστας Σαραντόπουλος μετά την απόφαση-κόλαφο της ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία το καλοκαίρι απέρριψε την αίτηση πτώχευσης που είχε  κάνει η  επιχείρηση (μιλώντας για καταχρηστική αίτηση με αθέμιτους και δόλιους σκοπούς), απόφαση κατά της οποίας ο κ.Σαραντόπουλος δεν έκανε ούτε έφεση ούτε αναίρεση και έτσι έχει γίνει πλέον  αμετάκλητη. 


Οι εργαζόμενοι της Απογευματινής και της Ελευθεροτυπίας θα βρεθούμε λοιπόν μαζί στα δικαστήρια αύριο, και από την πλευρά μας θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια των συναδέλφων για έκδοση του απεργιακού φύλλου, γιατί γνωρίζουμε πόση αγάπη για την εφημερίδα τους κρύβει αυτή η κίνηση. Ξέρουμε πως στόχος τους δεν είναι να βλάψουν, αλλά αντίθετα να κρατήσουν ζωντανό τον ιστορικό τίτλο "Ελευθεροτυπία". Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό άλλωστε και εμείς είχαμε εκδόσει δύο φύλλα της Απογευματινής των Εργαζόμενων στις 22 Νοεμβρίου 2010 και στις 13 Δεκεμβρίου 2010.


Οι πολίτες είχαν αγκαλιάσει με τον πιο συγκινητικό τρόπο αυτή την πρωτοβουλία τότε, και είμαστε σίγουροι ότι με την ίδια θέρμη θα διαβάσουν αύριο τους "Εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας". Γιατί μία πραγματικά ανεξάρτητη εφημερίδα είναι (δεν μπορεί παρά να είναι) οι εργαζόμενοι της.


1 σχόλιο:

Filme Porno είπε...

Really good article write-up. Always keep writing.