freeapog130@gmail.com

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ιστορικές στιγμές στον "ΠΗΓΑΣΟ" - Επιμένουν στο "ΟΧΙ" στις ατομικές συμβάσεις οι συνάδελφοι και αξίζουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη ΟΛΩΝ!

Ψήφισμα γενικής συνέλευσης συντακτών του Πήγασου
 
Εμείς, οι συντάκτες των εφημερίδων ΕΘΝΟΣ και ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, GOAL NEWS και του ραδιοφώνου SENTRA FM στην έκτακτη συνέλευσή μας, μετά την συνάντηση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με τον εκδότη σήμερα και με δεδομένη την αδιάλλακτη στάση του στο θέμα της υπογραφής ατομικών συμβάσεων εργασίας, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:
1.     Δεν υπογράφουμε σε καμία περίπτωση ατομικές συμβάσεις εργασίας.
2.     Διαπραγμάτευση για όλα τα εργασιακά μας ζητήματα γίνεται μόνο μέσω του κλαδικού μας σωματείου, της ΕΣΗΕΑ και αυτήν και μόνο εξουσιοδοτούμε να διαπραγματεύεται για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με την ΕΙΗΕΑ.
3.     Ζητάμε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να επανεκτιμήσει στην αυριανή του συνεδρίαση την κατάσταση και να επαναλάβει την απόφαση του ακόμα και για την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι ο εκδότης του ΠΗΓΑΣΟΥ να πάρει πίσω την απόφασή του για την υπογραφή εκβιαστικών ατομικών συμβάσεων.
4.     Δεν απεμπολούμε κανένα από τα δικαιώματά μας που απορρέουν από την ισχύουσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
5.     Επιθυμούμε από αύριο το πρωί και σε καθημερινή βάση μέχρι την συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου να βρίσκονται μέλη του παρόντος στον ΠΗΓΑΣΟ για να στηρίξουν τους συναδέλφους που αρνούνται να υπογράψουν.
6.     Στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους συναδέλφους που δοκιμάζονται από την επίθεση των εργοδοτών, σε ΜΜΕ όπως στα: Alter, Απογευματινή, ΔΟΛ, Αττικές Εκδόσεις, Αγγελιοφόρος.

---
Ένα λακωνικό, μα σαφές, μήνυμα από εμάς προς τους συναδέλφους στον "Πήγασο": Στον ιστορικό αγώνα που δίνετε, Συνάδελφοι-ισσες, είμαστε στο πλευρό σας. Να είστε βέβαιοι ότι αρκετοί από τους Εργαζόμενους στην "Α" είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα και θα απαντήσουμε θετικά στο οποιοδήποτε κάλεσμά σας για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην πράξη.-

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PALI KALA POU EKLEISE I KOLOFYLLADA. MERIKA AKOMH DEXIOMOUTRA ANERGA!

Ανώνυμος είπε...

Τόσα ξέρεις τόσα λές... καρναβάλι!

Ασε που με τη δική σου λογική θα έπρεπε μα δειξεις την αλληλεγγυη σου: δεξιομουτρα αυτοι, ΦΑΣΙΣΤΑΣ εσυ... μια χαρα!

Αντε να χαθεις βλημα

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ