freeapog130@gmail.com

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντάκτες του «Ελεύθερου Τύπου»!



Οι συντάκτες της Απογευματινής ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους συναδέλφους του Ελεύθερου Τύπου για τη συμπαράσταση που μας προσέφεραν όλο αυτό το διάστημα και την πρόσφατη απόφαση τους να συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου να μας στηρίξουν και πρακτικά. 
 
Το ποσόν, που παρέδωσε ο εκπρόσωπος των συντακτών του Ελεύθερου Τύπου στην εκπρόσωπο των συντακτών της Απογευματινής αποφασίσαμε σε συνέλευση των συντακτών να διατεθεί για την κάλυψη μέρους των δικαστικών μας εξόδων.
 
Όντας απλήρωτοι επί έξι μήνες και αντιμέτωποι όχι μόνο με την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας, αλλά και με μία αίτηση πτώχευσης, δηλαδή με μία  επιχείρηση οικονομικής και ηθικής εξόντωσης μας, η αλληλεγγύη όλων των συναδέλφων μας είναι αυτό που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη διεκδίκηση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μας, όσο και για την επιβίωση της εφημερίδας και τη διάσωση θέσεων εργασίας.
 
Μας συγκινεί η στήριξη όλων των εργαζόμενων στον Τύπο, μας αγγίζει όμως βαθιά η στήριξη των συναδέλφων του Ελεύθερου Τύπου, γιατί όπως και εκείνοι έτσι και εμείς δεν έχουμε ξεχάσει το αιφνίδιο λουκέτο στον Ελεύθερο Τύπο στις 22 Ιουνίου του 2009. 
 
Σήμερα σε μία ακόμη πιο δύσκολη συγκυρία οι εργαζόμενοι της «Απογευματινής» δίνουμε το δικό μας αγώνα, με όπλο τη συμπαράσταση των συναδέλφων μας, με την ακράδαντη βεβαιότητα πως στο τέλος θα έλθει η νίκη, και με την ελπίδα κανείς άλλος συνάδελφος μας να μην ζήσει αυτό που περάσαμε εμείς.
 
Με τις πιο θερμές ευχαριστίες
 
Οι συντάκτες της «Απογευματινής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: