freeapog130@gmail.com

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Περιφρούρηση της απεργίας - Έκδοση της “Αδέσμευτης Γνώμης”

"Ως μέλη του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων της ερχόμενης εβδομάδας σε όλα τα ΜΜΕ, ζητάμε από το ΔΣ να προχωρήσει εγκαίρως σε όλες τις κατάλληλες ενέργειες ώστε, με την ενεργή συμβολή όλων μας:
  • Να ληφθεί μέριμνα και να υπάρξει περιφρούρηση προκειμένου να αποτραπεί η έκδοση ορισμένων σαββατοκυριακάτικων φύλλων την Παρασκευή ή άλλη μέρα, καθώς κάτι τέτοιο θα ακύρωνε στην πράξη τον στόχο της 48ωρης απεργίας.
  • Να μην λειτουργήσουν καθόλου οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί στη διάρκεια της απεργίας– να πέσει μαύρο στην οθόνη και να επικρατήσει σιωπή στα ερτζιανά.
  • Να εκδοθεί η Αδέσμευτη Γνώμη και να είναι το μοναδικό φύλλο που θα υπάρχει στα περίπτερα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Να είναι μια όσο το δυνατόν πιο πλήρης εφημερίδα και να πωληθεί έναντι συμβολικού αντιτίμου. Τα έσοδα να διατεθούν για τη στήριξη απεργών και ανέργων συναδέλφων.
  • Να οριστεί γενική συνέλευση, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, την Παρασκευή, πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας, έτσι ώστε να συζητήσουμε ουσιαστικά για τη συνέχεια.
Θα καταθέσουμε και θα υποστηρίξουμε τις προτάσεις μας κατά τη συνεδρίαση του Μικτού Συμβουλίου, την ερχόμενη Δευτέρα. Ωστόσο, είναι κρίσιμο η προετοιμασία να αρχίσει εγκαίρως από το ΔΣ, το οποίο και να παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις".

Πρωτοβουλία Μελών του Μικτού της ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: