freeapog130@gmail.com

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα ...ραντεβού στα δικαστήρια! Σήμερα, Τρίτη στις 12, κτίριο 2!



Είναι Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, και είναι αλήθεια. Η “Απογευματινή των Εργαζομένων” κυκλοφόρησε. Και ...εξαντληθήκαμε! Όχι εμείς φυσικά, αλλά η εφημερίδα μας!
Είναι μία  ιστορική ημέρα. Όχι μόνο για τους 130 απλήρωτους και υπό την απειλή της πτώχευσης εργαζόμενους της  “Απογευματινής”, αλλά εκτιμούμε και για όλο τον κλάδο. Διότι οι πολίτες “αγκάλιασαν” με θέρμη το εγχείρημα μας και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια μας για αδέσμευτη και ουσιαστική ενημέρωση, με έμφαση στα “καυτά” εργασιακά και οικονομικά προβλήματα της καθημερινότητας. Αποτέλεσμα περισσότερα από 35.000 φύλλα να εξαντληθούν μέσα σε λίγες ώρες!
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν από νωρίς το πρωί τα λένε όλα: Πολίτες να σπεύδουν στα σημεία διανομής free press και να αναζητούν την “Απογευματινή  των Εργαζομένων”. Βροχή τα τηλεφωνήματα από κόσμο, που ρωτούσε πως μπορεί να προμηθευτεί την εφημερίδα. Χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο στο σταθμό του μετρό στο Πανεπιστήμιο, όπου τα 800 φύλλα που τοποθετήθηκαν στο stand το πρωί “έφυγαν” μέσα σε 50 λεπτά!
Ευχαριστούμε  μέσα από την καρδιά μας όλους τους πολίτες που μας στήριξαν, και ελπίζουμε ότι τους προσφέραμε ένα υψηλής ποιότητας δημοσιογραφικό προϊόν. Ευχαριστούμε και όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι παρουσίασαν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και στο Διαδίκτυο, την “Απογευματινή των Εργαζομένων”, μία σημαντική είδηση από το χώρο του τύπου. Και επαναλαμβάνουμε ότι δε λέμε “αντίο”. Λέμε “εις το επανιδείν”.

Τώρα έχουμε μπροστά μας αύριο Τρίτη 23 Νοεμβρίου το πρώτο από τα δικαστήρια (ασφαλιστικά μέτρα) που έχει καταθέσει η επιχείρηση εναντίον μας και με το οποίο ζητά να μην επιτρέπεται πλέον στους 130 απλήρωτους εργαζόμενους ούτε η προσπάθεια είσπραξης των χρημάτων μας , με κατασχέσεις ή άλλους νόμιμους τρόπους. 
Εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. 

Ραντεβού  σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια στην Ευελπίδων (κτίριο 2)!


Εργαζόμενοι στην "Απογευματινή"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι, καλή δύναμη. Για εμάς, που δεν μπορέσαμε να βρούμε την εφημερίδα σας, μπορείτε να την ανεβάσετε στο μπλογκ σας;

Εργαζόμενοι στην "Απογευματινή" είπε...

Την εφημερίδα την έχουμε ήδη ανεβάσει και βρίσκεται σε αυτό το link:

http://freeapog.blogspot.com/2010/11/48.html

Σύντομα θα ενημερώσουμε και για τις εξελίξεις από τα δικαστήρια.

Ευχαριστούμε