freeapog130@gmail.com

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Στις 22 Νοεμβρίου η δική μας “Α” στα περίπτερα

Κι όμως όχι μόνο είμαστε ακόμη εδώ, αλλά στις 22 Νοεμβρίου επιστρέφουμε στα περίπτερα, με τη δική μας “Α”! 
 
Οι 130 απλήρωτοι εργαζόμενοι της Απογευματινής, δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί, σε γενική συνέλευση, που πραγματοποιήσαμε χθες επαναβεβαιώσαμε ομόφωνα την επιθυμία μας να εκδώσουμε εμείς ένα φύλλο της εφημερίδας. 
 
Στόχος μας με την έκδοση της “δικής μας Απογευματινής” είναι να ενημερώσουμε αφενός την κοινή γνώμη για την κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουμε, και αφετέρου να δώσουμε ένα σαφές στίγμα: Είμαστε παρόντες. Η εφημερίδα είμαστε εμείς. Και εμείς έχουμε αποδείξει από την πρώτη στιγμή ότι κάναμε και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κρατήσουμε την ιστορική αυτή εφημερίδα ζωντανή. 
 
Η “δική μας Απογευματινή” θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, με ελάχιστη τιμή, και πλήρη ύλη. 

Επιθυμία μας είναι να αναδείξουμε όχι μόνο το δικό μας πρόβλημα, ιδιαίτερα εν όψει της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η εταιρεία “Εκδόσεις Απογευματινή ΑΕ” στις 23 Νοεμβρίου, αλλά μέσω του ρεπορτάζ, να αναδείξουμε και τα προβλήματα που “καίνε” την ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους. 

Προσφέρουμε ουσιαστική και αδέσμευτη ενημέρωση, και ζητάμε συμπαράσταση από τους αναγνώστες μας.
Οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων διοικητικών και τεχνικών με κοινή επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ, την ΕΠΗΕΑ και την ΕΤΗΠΤΑ, έχουμε ζητήσει από τα συνδικαλιστικά μας όργανα τη συνδρομή τους για την υλοποίηση του εγχειρήματος αυτού. Ήδη το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ έχει λάβει απόφαση να μας στηρίξει με κάθε τρόπο. 
 
Ζητούμε βεβαίως και τη στήριξη όλων των συναδέλφων μας, σε όποιο μέσο και εάν εργάζονται, δεδομένου ότι η δική μας ιστορία φαίνεται δυστυχώς πως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. 

Εργαζόμενοι στην "Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια: