freeapog130@gmail.com

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Το πρωτοσέλιδο της "Απογευματινής των εργαζομένων" που σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί στα σημεία διανομής των free press




Αντιστεκόμαστε...
...γιατί έτσι οφείλουμε στην επαγγελματική και προσωπική μας αξιοπρέπεια.
Γιατί μάθαμε να μη λυγίζουμε στις δυσκολίες.
Αντιστεκόμαστε γιατί μια ιστορική εφημερίδα, μια επιχείρηση με 130 εργαζομένους, μπορεί να σωθεί. Ακόμη και τώρα, την ύστατη στιγμή.
Προσπάθησαν να μας εμποδίσουν. Τίποτε, όμως, δεν πρόκειται να μας σταματήσει.
Με την έκδοση της “Απογευματινής των Εργαζομένων” σήμερα στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα.
Και ενώνουμε τη φωνή μας, με τις φωνές όλων των εργαζομένων που αντιμετωπίζουν – με πρόσχημα την κρίση – μια πρωτοφανή προσπάθεια καταπάτησης ακόμη και στοιχειωδών δικαιωμάτων".


Εργαζόμενοι στην "Απογευματινή"







5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έψαξα όλο το πρωί για το φύλλο αλλά δεν το βρήκα πουθενά. Προπύλαια, Μοναστηράκι, Θησείο, Πειραιά. Κυκλοφόρησε κανονικά?

Εργαζόμενοι στην "Απογευματινή" είπε...

Κυκλοφόρησε και κυκλοφορεί κανονικά στα σημεία διανομής free press (Σταθμοί μετρό κ.λπ) και όχι σε περίπτερα. Από νωρίς έχουμε ενημερωθεί ότι σε πολλά stands τα φύλλα "έφυγαν" σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Υπάρχουν όμως ακόμη. Προ ολίγου είδαμε φύλλα στο σταθμό μετρό του Ευαγγελισμού.

Ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας παιδιά!!!
μπρος για πρωτιά στη κυκλοφορία!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ είπε...

Και εγώ δεν βρήκα την εφημερίδα των εργαζομένων ούτε στο Μαρούσι το πρωί 9 πμ, ούτε στην Ομόνοια κατά τις 9,50 στη μεριά της Εθνικής Τράπεζας. Γιατί δεν το βάζετε το φύλλο σε pdf στο ιστολόγιό σας; Ιστολόγιο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εργαζόμενοι στην "Απογευματινή" είπε...

Σας ενημερώνουμε ότι σε πολύ λίγη ώρα θα "ανεβάσουμε" όλη την εφημερίδα, σε μορφή *.jpg, με πολύ καλή ανάλυση. "Αχνιστή" από το ατελιέ της "Α"!

Ευχαριστούμε πάντες για την υποστήριξη