freeapog130@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ένα email που λάβαμε...

"Δεν ήμουν ποτέ αναγνώστης της “Απογευματινής” και την είχα αγοράσει πολύ ελάχιστες φορές, αν και γενικότερα είμαι φαν των εφημερίδων... Αλλά να είστε σίγουροι ότι την Δευτέρα θα σας αγοράσω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και θα πάρω παραπάνω από ένα αντίτυπο για να το μοιράσω σε φίλους και συγγενείς. Και σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα έστω και μέσω αυτής της κίνησης να ενισχύσω τον αγώνα σας με κάποιο τρόπο. Καλό κουράγιο μάγκες. Ο αγώνας που ξεκινήσατε είναι πολύ δύσκολος αλλά, πιστέψτε με, γνωρίζω καλά πως είναι να μην σου καταβάλουν τα δεδουλευμένα. Θεωρώ ότι τα δεδουλευμένα χρήματα είναι ιερά και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σου τα στερεί! Όσο για το θέμα της εργασίας, μακάρι να βρείτε τον τρόπο και να εκδώσετε ξανά την “Απογευματινή”, έστω και με παραπλήσιο τίτλο, για να μπορείτε και εσείς να έχετε τη δουλειά σας, και για να κρατήσετε ζωντανό έναν ιστορικό τίτλο. Αν το καταφέρετε και το αποφασίσετε θα είμαι ένας από τους πρώτους αναγνώστες σας που θα σας στηρίξουν. Γιατί ο κόσμος έχει βαρεθεί πλέον τις προσφορές και ψάχνεται για σωστή, αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση! Και η κατάσταση που βιώνετε τώρα σας καθιστά τους πλέον κατάλληλους για αυτό.

Καλό αγώνα μάγκες!

Γ.Κ.
Αυλίδα Ευβοίας"



Σχόλιο Εργαζόμενων στην "Α":
Το εν λόγω email έφερε τον τίτλο "Ευχαριστώ...".
Αυτοί όμως που οφείλουμε να πούμε "ευχαριστώ" είμαστε εμείς. 
Με την ευκαιριά αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι επικοινωνούν καθημερινά μαζί μας και με τα λόγια τους μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε να τον αγώνα μας.
Σύντομα θα κάνουμε μια δημοσίευση στο freeapog.blogspot.com που θα έχει το σύνολο των μηνυμάτων συμπαράστασης που έχουμε λάβει. 
Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για μια ακόμη φορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: