freeapog130@gmail.com

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Έγινε "Α"νάρπαστη!

 
Κι όμως ήταν ...λίγα τα 35 χιλιάδες φύλλα τιράζ που τυπώσαμε!
Κι άλλα τόσα να είχαμε πάλι δε θα έφταναν για να σβήσουν τη δίψα των αναγνωστών της "Α",  να πάρουν ξανά στα χέρια τους την αγαπημένη τους εφημερίδα! 
     Οι εικόνες που όλοι μας αντικρύζουμε από το πρωί είναι πρωτόγνωρες. 
Σε λεωφορεία και τραίνα, στο μετρό και σε ταξί, σε πεζοδρόμους, καφενεία και σε παγκάκια, η "Απογευματινή των Εργαζομένων" είναι παρούσα.
     Άνθρωποι που διαβάζουν την "Α" επί χρόνια, και πάρα πολλοί ακόμη που δεν ανήκαν στο αναγνωστικό της κοινό, ενημερώθηκαν σήμερα τόσο για τα προβλήματα της ιστορικής εφημερίδας, όσο και για τον "εργασιακό μεσαίωνα" στον οποίο οδηγούν τον τόπο κυβέρνηση και Τρόικα. Για τα "μηνύματα που δεν έλαβαν ποτέ οι πολιτικοί ταγοί της χώρας" από τις πρόσφατες εκλογές, και για την "κρίση που μετατρέπεται σε πρόσχημα για την εργοδοτική αυθαιρεσία".
     Θέλουμε σε αυτό το σημείο να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους, συναδέλφους και μη, για τη στήριξη και την αλληλεγγύη σας. Δε μπορούμε όμως να μην ευχαριστήσουμε και ...αυτούς που με την τόση προσπάθεια που κατέβαλλαν για να ματαιώσουν το εγχείρημα της έκδοσης της "Απογευματινής των Εργαζομένων" μας πείσμωσαν ακόμη περισσότερο. 

Τίποτα δεν τελείωσε. Όλα τώρα "Α"ρχίζουν. 

Εργαζόμενοι στην "Α"







Υ.Γ.: Πολύ σύντομα θα "ανεβάσουμε" εδώ στο blog και τις 48 σελίδες της "Απογευματινής των Εργαζομένων" σε πολύ καλή ποιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: